تشکیل دومین نشست کمیته فنی آرد کامل در استان ایلام
امتیاز:
در راستای تداوم اجرای نهضت نان کامل کمیته فنی آرد کامل استان با حضور مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام، رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی، معاون مدیر کل جهاد کشاورزی، معاون مدیر کل امور عشایری استان، معاون مدیر کل تعاون روستایی استان، معاون مدیر کل استاندارد استان و نمایندگان دستگاههای نظارتی، استانداری، جهاد کشاورزی، اصناف، غله و خدمات بازرگانی و معاونت های غذا و دارو و بهداشتی دانشگاه در تاریخ 12 مرداد ماه 1404 در سالن جلسات معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری و با دستور کار تخصیص آرد کامل به عشایر و مناطق روستایی برگزار گردید.
در این جلسه، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت موجود برنامه نان کامل در استان و چالش های آن ارائه شده و در ادامه پیشنهاد تخصیص آرد کامل به عشایر و مزایای آن از قبیل تامین سلامتی و کاهش سوء تغذیه در جمعیت عشایر، افزایش تعداد کارخانجات تولید کننده آرد کامل در استان، افزایش صرفه اقتصادی آرد کامل برای کارخانجات، تسهیل فرآیند استاندارد سازی آرد کامل، امکان توسعه اجرای طرح نان کامل در سطح استان و.... مطالبی را بیان کردند.
در ادامه اعضای شرکت کننده در نشست ضمن ارائه نقطه نظرات کارشناسی، از نگرانی ها و راهکارهای پیشنهادی خویش برای اجرای طرح در جمعیت روستایی و عشایری سخن گفتند؛ در پایان جلسه، آقای غلامی مدیر کل محترم امور اقتصادی استانداری و رئیس جلسه ضمن ارائه توضیحاتی در مورد اهمیت بحث نان کامل در تامین سلامت و تقدیر از دستگاه های همکار، به جمع بندی جلسه پرداخته و مصوباتی را جهت تسهیل فرآیند اجرای برنامه نان کامل در استان و طرح پیشنهاد در کارگروه آرد و نان استان تدوین نمودند.