X

اخبار

تاریخ انتشار: یکشنبه 08 تیر 1404
برگزاری نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ایلام با محوریت تأمین امنیت زنجیره غذایی در شرایط بحران

  برگزاری نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ایلام با محوریت تأمین امنیت زنجیره غذایی در شرایط بحران

امتیاز: Article Rating

به گزارش دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان ایلام، نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان روز یکشنبه مورخ ۲ تیرماه ۱۴۰۴ ساعت ۹ صبح، با حضور مدیران و مسئولان سازمان‌ها و ادارات ذینقش در سالن شهید سلیمی استانداری ایلام برگزار گردید. این جلسه به ریاست جناب آقای دکتر تاج‌الدین صالحیان، معاون محترم سیاسی امنیتی استاندار ایلام و با دستور کار «تأمین امنیت و سلامت زنجیره غذایی در طی بحران موجود» برگزار شد.

در ابتدای نشست، دکتر صالحیان ضمن خوش‌آمدگویی به مدعوین، تأمین امنیت غذایی و سلامت زنجیره تأمین را مسئله‌ای بسیار مهم برشمردند و بر اجرای دقیق وظایف قانونی سازمان‌ها و ادارات، به‌ویژه با بهره‌گیری از اسناد بالادستی مانند "سند ملی امنیت غذایی کشور"، تأکید نمودند.

در ادامه جلسه، دکتر رضا جوروند، رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی، با ارائه توضیحاتی پیرامون مفاد سند ملی امنیت غذایی، خواستار تهیه و ارائه گزارش‌هایی از وضعیت موجود در استان در حوزه‌های فراهمی غذا، دسترسی به غذا، سلامت غذا و پایداری دسترسی به غذا از سوی سازمان‌ها و ادارات ذینقش شد.

نمایندگان حاضر در جلسه نیز به بیان نقطه‌نظرات خود پرداختند که مهم‌ترین موارد مطرح‌شده عبارت بودند از:

  • عدم وجود مشکل در تأمین کالاهای اساسی مانند دارو، شیر خشک، آرد، برنج، گوشت قرمز، مرغ و روغن در استان؛ و تأکید بر لزوم فرهنگ‌سازی درخصوص مصرف متعادل و مقابله با احتکار خانگی.
  • فعال‌سازی قریب‌الوقوع کشتارگاه طیور مانشت ایوان برای رفع نگرانی‌های موجود در زمینه گوشت مرغ.
  • تزریق بیش از ۹ میلیون دوز واکسن های مختلف دامپزشکی در سال گذشته که از بروز تب برفکی در استان جلوگیری کرده است، اما افزایش ابتلا به تب مالت در استان نیازمند مداخله جدی عنوان شد.
  • افزایش بازرسی‌ها و آزمایشات نظارتی در بازار که هیچ‌گونه انحرافی از استانداردها را نشان نداده‌اند.
  • افزایش سهمیه آرد و ساعت کاری نانوایی‌ها به منظور پاسخ‌گویی به نیازهای استان در ایام پرجمعیت.
  • وجود نگرانی‌هایی در حوزه سلامت غذایی نظیر استفاده از افزودنی‌های غیرمجاز در نان، آبیاری محصولات کشاورزی با فاضلاب، و نبود آزمایشگاه‌های تخصصی جهت بررسی سلامت محصولات خام کشاورزی.

در پایان، مقرر شد سازمان‌ها و ادارات ذینقش نسبت به پیگیری و رفع چالش‌های مطرح‌شده اقدام لازم را به عمل آورند.

تصاویر
  • برگزاری نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ایلام با محوریت تأمین امنیت زنجیره غذایی در شرایط بحران
ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

Website

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: