اجرای کمیته فنی آرد کامل در استان
امتیاز:
در پی دعوت نامه شماره 11780 -1404/05/27 دانشگاه علوم پزشکی ایلام جلسه کمیته فنی نان با موضوع افزایش جمعیت مصرف کننده نان کامل در سطح استان، با استفاده از ظرفیت اختصاص آرد کامل به جامعه عشایری و روستایی استان در محل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی با حضور کلیه اعضای کمیته فنی نان کامل، دکتر رضا جورند رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذای دانشگاه، خانم ابراهیمی رییس گروه بازرگانی صنایع و معدن معاون اقتصادی استانداری، آقای زینی معاون تعاون روستایی استان، آقای اسماعیلی معاون توسعه امور عشایری استان، نمایندگان جهاد کشاورزی، اداره غله، استاندارد، معاون بهداشتی دانشگاه، معاون غذا و دارو و کارشناسان دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی راس ساعت 10 روز 1404/05/28 برگزار گردید. در این جلسه ابتدا آقای دکتر جوروند ضمن خیرمقدم گویی به اعضا در خصوص اهمیت نان کامل و لزوم گسترش آن دربین اقشار بیشتر جامعه از طریق اختصاص آرد کامل به جمعیت عشایری و روستایی استان با استفاده از طرح برنامه عملیاتی در این خصوص مطالبی بیان نمودند و با توجه به اینکه جمعیت عشایری و روستایی استان تعداد قابل توجهی از جامعه استان می باشند و لزوم اجرای برنامه آرد کامل برای آنها به علت های - با توجه به میزان مصرف نان بیشتر در این جمعیت - نوع پخت نان در این جامعه (معمولا سنتی است) - درگیر کردن تعداد بیشتری از کارخانه های آرد در سطح استان و مقرون به صرفه بودن تولید برای آنها - فراهم شدن امکان تحویل آرد کامل به نانوایی های متقاضی در سطح کل استان، تاکید نموند.
در ادامه اعضای کمیته، نقطه نظرات، پیشنهادت و چالش های موجود را بیان نمودند و در پایان مصوباتی برای اجرا مطرح گردید. جلسه راس ساعت 12 به پایان رسید.