X

اخبار

تاریخ انتشار: چهارشنبه 29 مرداد 1404
اجرای کمیته فنی آرد کامل در استان

  اجرای کمیته فنی آرد کامل در استان

امتیاز: Article Rating

در پی دعوت نامه شماره 11780 -1404/05/27 دانشگاه علوم پزشکی ایلام جلسه کمیته فنی نان با موضوع افزایش جمعیت مصرف کننده نان کامل در سطح استان، با استفاده از ظرفیت اختصاص  آرد کامل به جامعه عشایری و روستایی استان در محل دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی با حضور کلیه اعضای کمیته فنی نان کامل، دکتر رضا جورند رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذای دانشگاه، خانم ابراهیمی رییس گروه بازرگانی صنایع و معدن معاون اقتصادی استانداری، آقای زینی معاون تعاون روستایی استان، آقای اسماعیلی معاون توسعه امور عشایری استان، نمایندگان جهاد کشاورزی، اداره  غله، استاندارد، معاون بهداشتی دانشگاه، معاون غذا و دارو و کارشناسان دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی راس ساعت 10 روز 1404/05/28 برگزار گردید. در این جلسه ابتدا آقای دکتر جوروند ضمن خیرمقدم گویی به اعضا در خصوص اهمیت نان کامل و لزوم گسترش آن دربین اقشار بیشتر جامعه از طریق اختصاص آرد کامل به جمعیت عشایری و روستایی استان با استفاده از طرح برنامه عملیاتی در این خصوص مطالبی بیان نمودند و با توجه به اینکه جمعیت عشایری و روستایی استان تعداد قابل توجهی از جامعه استان می باشند و لزوم اجرای برنامه آرد کامل برای آنها به علت های - با توجه به میزان مصرف نان بیشتر در این جمعیت  - نوع پخت نان در این جامعه (معمولا سنتی است) - درگیر کردن تعداد بیشتری از کارخانه های آرد در سطح استان و مقرون به صرفه بودن تولید برای آنها - فراهم شدن امکان تحویل آرد کامل  به نانوایی های متقاضی در سطح کل استان،  تاکید نموند.

در ادامه اعضای کمیته،  نقطه نظرات، پیشنهادت و چالش های موجود را بیان نمودند و در پایان مصوباتی برای اجرا مطرح گردید. جلسه راس ساعت 12 به پایان رسید.

تصاویر
  • اجرای کمیته فنی آرد کامل در استان
  • اجرای کمیته فنی آرد کامل در استان
  • اجرای کمیته فنی آرد کامل در استان
ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

Website

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: