X

اخبار

تاریخ انتشار: ﺳﻪشنبه 11 شهریور 1404
اجرای کمیته فنی آرد کامل در استان

  اجرای کمیته فنی آرد کامل در استان

امتیاز: Article Rating

در پی دعوت نامه شماره 12512 مورخ 1404/06/08 دانشگاه علوم پزشکی ایلام جلسه کمیته فنی نان با موضوع پیاده سازی آرد کامل در سطح استان،   با استفاده از ظرفیت اختصاص  آرد کامل به جامعه عشایری و روستایی استان در محل سالن شهید حیدری استانداری با حضور کلیه اعضای کمیته فنی نان کامل، آقای سجاد غلامی مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی، دکتر رضا جوروند رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذای دانشگاه، آقای باباخانی مدیر کل غله و خدمات بازرگانی و نمایندگان ادارات جهاد کشاورزی، معاون غذا و دارو، معاون بهداشتی، اداره استاندارد، اداره صمت و نمایندگان کارخانه آرد  راس ساعت 8 روز 1404/06/09برگزار گردید. در این جلسه ابتدا آقای غلامی ضمن خیرمقدم گویی به اعضا در خصوص اهمیت نان کامل و لزوم گسترش آن دربین اقشار بیشتر جامعه از طریق اختصاص آرد کامل به جمعیت عشایری و روستایی استان با استفاده از طرح برنامه عملیاتی در این خصوص مطالبی بیان نمودند همچنین در خصوص لزوم آموزش نانوایان در مورد نحوه و مراحل تولد نان کامل و همچنین فرهنگ سازی مصرف نان کامل مطالبی بیان نمودند سپس سایر اعضاء در خصوص قیمت آرد کاملی که برای کارخانه ها آرد مقرون به صرفه باشد، آنالیز هزینه های تمام شده، تولید و توزیع ماهیانه آرد کامل مصرفی نانوایی ها، تولید دوره ای آرد کامل توسط کارخانجات، اختصاص یک کارخانه به تولید آرد کامل یا دو کارخانه بحصث و گفتگو نموده و نظرات خود را بیان نمودند و در پایان مصوباتی برای اجرا مطرح گردید. جلسه راس ساعت 9:30 به پایان رسید.

تصاویر
  • اجرای کمیته فنی آرد کامل در استان
ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

Website

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: