دومین نشست پیام گزاران سلامت کارکنان ادارات استان ایلام برگزار گردید.
امتیاز:
شنبه 7 مهرماه 97، دومین نشست پیام گزاران سلامت کارکنان ادارات با حضور معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ، معاون بهداشتی دانشگاه، کارشناسان معاونت اجتماعی دانشگاه، کارشناسان مرکز بهداشت استان، رئیس خانه مشارکت مردمی استان و پیام گزاران سلامت ادارات، درمحل مرکز بهداشت استان برگزار گردید.
در ابتدای جلسه، معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، ضمن تشکر از معاونت محترم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهت میزبانی جلسه و خوش آمدگویی و تقدیر و تشکر از پیام گزاران سلامت ادارات، با اشاره به مصوبات شورای سلامت و امنیت غذائی استان درتاریخ 16/05/1397 و اجرای بسته خدمات پایه کارکنان دولت گفتند: با توجه به اینکه بسیاری از عوامل مرتبط و تعیین کننده سلامت، در مجموعه های خارج از دانشگاه علوم پزشکی هستند مانند مسکن، آب، بیکاری و ...بنابراین همکاری بین بخشی وسیعی را می طلبد. دکتر جمیل صادقی فر، هدف از تشکیل این نشست را جلب مشارکت فکری و اجرایی سازمان ها عنوان کردند. تشکیل دبیرخانه سلامت در ادارات، برگزاری جلسات دوره ای پیرامون سلامت در ادارات، تدوین برنامه عملیاتی شش ماهه دوم سال جاری برای سلامت از جمله مواردی بودند که مورد تاکید معاون اجتماعی دانشگاه قرار گرفت.
دکتر ناصری فر معاون بهداشتی دانشگاه، ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین در جلسه، با اشاره به اهمیت برنامه های سلامت، جهت قشر عظیم کارمندان و خانواده های آنان به تبیین بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت پرداختند و در ادامه از آمادگی حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و مراکز خدمات جامع سلامت در سطح استان، جهت ارائه خدمات آموزشی و بهداشتی در حد توان به ادارات و سازمانها خبر دادند و با توجه به وضعیت کنونی استان تاکید نمودند که مسائل مربوط به بهداشت و سلامت روان کارکنان و خانواده ی آنان در اولویت برنامه های بسته خدمات کارکنان قرار گیرد . در ادامه توسط گروه پیشگیری ازبیماریهای غیرواگیر موضوع خطرسنجی و عوامل خطر بیماریهای غیرواگیر و همچنین برنامه عملیاتی بسته ی مذکور برای حاضرین ارائه شد.
معاون بهداشتی در ادامه به تشکیل شورای سلامت در ادارات اشاره کرده و گفتند: باید شورای سلامت ادارات، فعال و مطالبه گر باشند. وی همچنین محورهای اصلی شوراها را به تفصیل شرح دادند.دکتر ناصری فر، با اشاره به دستورالعمل های کشوری، پیام گزاران سلامت را به عنوان کمک کننده در اتخاذ تصمیم گیری های لازم در حوزه مداخلات اجتماعی دانست و از پیام گزاران خواست با شناسایی کلیه مشکلات و معضلات بهداشتی در دستگاه خود، به ارائه راهکار جهت حل این مسائل بپردازند.
آقای ملکشاهی نژاد، آمادگی خانه مشارکت مردمی استان را در جهت حمایت از عملیاتی نمودن برنامه های آموزشی پیام گزاران سلامت، در راستای ارتقاء سلامت شهروندان، اعلام کردند و افزودند: تقویت و جلب همکاری سازمان های مردم نهاد در جهت اجرای برنامه های سلامت در اولویت کار خانه مشارکت مردمی می باشد.
درپایان جلسه مصوب شد: ادارات و سازمان ها، کارکنان خود را به تناوب تا پایان سال جهت تشکیل پرونده الکترونیک به مراکز جامع سلامت، که به آنها معرفی می شود، ارجاع دهند، همچنین، در پایان هر شش ماه ادارات و سازمان ها گزارش پیشرفت کار خود را طبق فرم های مشخص شده به مراکز بهداشت استان، ارسال نمایند، گروه های تخصصی در شبکه های تابعه در اعزام مدرس جهت آموزش، طبق برنامه نیازسنجی ادارات، با هماهنگی های قبلی همکاری لازم را بعمل آورند و موضوع اتوماسیون اداری برای پیام گزاران سلامت سازمان ها و ادارات کل، در شورای سلامت و امنیت غذائی مطرح گردد.