برگزاری کارگاه آموزشی"نان و سبوس فله ای" در محله رزمندگان شهرستان ایلام
امتیاز:
با برنامه ریزی خانه مشارکت مردمی معاونت اجتماعی دانشگاه و همکاری کانون سلامت محله رزمندگان و معاونت غذا ودارو دانشگاه، کارگاه آموزشی" نان و سبوس فله ای" با تدریس خانم رنجبرکارشناس معاونت غذا و دارو، به منظور آگاهسازی و ارتقاء سلامت خانواده ها در مورد مصرف نان، در جمع ساکنین محله رزمندگان شهرستان ایلام برگزار گردید. موضوع مهم نان و آرد و نظارت بر عملکرد مراکز پخت نان در استان همواره یکی از موضوعات مهم قابل طرح در جلسات شورای سلامت و امنیت غذایی استان و شهرستانهای تابعه بوده است. برگزاری این دسته کارگاه های آموزشی همواره با استقبال زیاد ساکنین محلات مواجه می شود.