X
تاریخ انتشار: دوشنبه 10 دی 1397
برگزاری جلسه توانمندسازی کانون های سلامت محله و خانه مشارکت های مردمی  معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایلام

  برگزاری جلسه توانمندسازی کانون های سلامت محله و خانه مشارکت های مردمی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایلام

امتیاز: Article Rating

جلسه توانمندسازی کانون های سلامت محله و خانه مشارکت های مردمی با حضور معاون، مدیران و کارشناسان معاونت اجتماعی و رئیس خانه مشارکت های مردمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، مدیر شبکه های بهداشت و درمان شهرستان‌ها،کارشناسان جلب مشارکت های مردمی دانشگاه ها و ادرات کل استان در محل معاونت اجتماعی دانشگاه برگزار گردید.

دکتر جمیل صادقی فر، معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایلام با تشریح رویکرد کلی معاونت اجتماعی، گفت: تبیین مسئولیت اجتماعی در بحث سلامت با تاکید بر مولفه‌های اجتماعی سلامت با همکاری‌های بین‌بخشی با ساختارهای مشخص، که از مهمترین  اجزای آن کانون های سلامت محله و خانه مشارکت های مردمی است و همچنین افزایش زمینه مشارکت مردم در امر سلامت، بخصوص در حوزه امور خیریه و ارتباط با سازمان‌های مردم‌نهاد سلامت و خانه مشارکت های مردمی از اولویت‌های اساسی این حوزه است.

دکتر بازیار، مدیر مولفه های اجتماعی معاونت اجتماعی دانشگاه آمار کانون های سلامت محله در سطح استان که آماده راه اندازی هستند را ارائه داد و گفت: نوع مشارکت مردم در کانون های سلامت محله باید آگاهانه، داوطلبانه، مسئولانه و عادلانه باشد تا بتوان به اهداف مورد نظر در جلب مشارکت مردم در ارتقای سلامت جامعه دست پیدا کرد. بازیار با بیان اینکه فراهم کردن مشارکت ساختارمند مردم و توانمندسازی جوامع محلی از اهداف تشکیل کانون سلامت محلات است، یادآور شد: کانون سلامت محله کار شناسایی و بررسی مشکلات مربوط به سلامت هر محله و اقدامات و رایزنی های لازم در جهت رفع مشکلات را انجام می‌دهد.

ملکشاهی نژاد، رئیس خانه مشارکت های مردمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام بر تعامل خانه مشارکت های مردمی با شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها تاکید کرد. وی بر ضرورت جلب مشارکت در ارتقای سلامت اجتماعی تاکید کرد. ملکشاهی نژاد ضمن ارائه دستور کار خانه مشارکت های مردمی افزود: خانه مشارکت های مردمی بایستی ضمن حفظ استقلال عملکرد خود، با شبکه‌های بهداشت و درمان، موسسات خیریه بیمارستانی و موسسات خیریه ملی که به استان ایلام سفر می کنند همکاری لازم را داشته باشند. وی افزود: افرادی که می توانند در تامین سلامت اجتماعی کمک کار باشند باید شناسایی شوند، آن ها شریک سلامت جامعه هستند.

دکتر جوروند، مدیر مشارکت های مردمی و امور خیریه دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: با توجه به حضور نمایندگان ادارات در جلسه می طلبد که ساختار، توانمندی، نحوه ارتباط و نحوه عملکرد خانه مشارکت های مردمی و کانون های سلامت محله بیان شود تا نمایندگان ادارات، دانشگاه ها و شبکه های بهداشت و درمان بتوانند برنامه های تعریف شده را به نحو مطلوب اجرا کنند.

دکتر عیوضی، رئیس مرکز بهداشت و درمان شهرستان ایلام گفت: درگیر شدن جامعه در توسعه سلامت، فرایندی است که به وسیله آن بین دولت و جوامع محلی تعامل به وجود می آید تا موجبات افزایش خوداتکایی و کنترل را فراهم آورد. وی گفت: مطلوب است یک تیم توانمند و آموزش دیده را جهت آموزش حمایت طلبی سلامت به شهرستانها اعزام کنیم.

در پایان جلسه نمایندگان ادارات و مسئولین خانه مشارکت های مردمی شهرستان ها، ابهامات و سوالات خود را مطرح کردند و توسط مدیران وکارشناسان معاونت اجتماعی دانشگاه، پاسخ سوالات خود را دریافت کردند.

تصاویر
  • برگزاری جلسه توانمندسازی کانون های سلامت محله و خانه مشارکت های مردمی  معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایلام
  • برگزاری جلسه توانمندسازی کانون های سلامت محله و خانه مشارکت های مردمی  معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایلام
ثبت امتیاز