برگزاری انتخابات هیئت مدیره انجمن صرع نمایندگی ایلام با حضور قائم مقام مدیر عامل انجمن صرع ایران
امتیاز:
انتخابات هیئت مدیره انجمن صرع نمایندگی ایلام با حضور قائم مقام مدیر عامل انجمن صرع ایران، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی، رئیس مرکز مشارکت های اجتماعی دانشگاه، مدیر مشارکت های مردمی و کارشناسان امور خیرین دانشگاه، رئیس دانشکده دندانپزشکی، مسئول امور بهداشت و دندان مرکز بهداشت استان، نماینده شورای شهر ایلام، متخصصین، پیامگزاران دستگاه های اجرایی استان، جمعی از خیرین استان و تعدادی از بیماران و خانواده های آنان در سالن اجتماعات مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر ولی زاده، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی از تلاش های مرکز مشارکت های اجتماعی دانشگاه در راه اندازی شعب سمن های ملی و ارائه خدمات رایگان مختلف به بیماران در استان قدردانی نمود و گفت: افتتاح دفتر انجمن صرع در استان و اخذ نمایندگی انجمن صرع ایران در ایلام بارقه امیدی در دل بیماران مصروع استان ایجاد نموده است و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری ما بایستی تلاش کنیم تا تنها درد و رنج بیماری برای بیماران و خانواده های آنان بماند و بیماران دغدغه هزینه درمان نداشته باشند. دکتر ولی زاده در بخش دیگری از صحبت های خود خاطر نشان کرد: ما در صدد هستیم با کمک انجمن صرع ایران در جهت رفاه حال بیماران مصروع دوره آموزشی رایگان جهت آموزش نحوه کار با دستگاه EEG برای متقاضیان برگزار کنیم. وی افزود: یکی از مشکلات عمده بیماران صرعی تهیه داروهای مورد نیاز آنها است که امیدواریم با حمایت های بیشتر انجمن صرع ایران این مشکل بیماران استان مرتفع گردد.
در ادامه دکتر جمیل صادقی فر، رئیس مرکز مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین و خوش آمد گویی خدمت مهندس فرج، قائم مقام مدیر عامل انجمن صرع ایران و قدردانی از زحمات ایشان جهت حضور تیم دندانپزشکی انجمن صرع ایران در استان ایلام و ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی به بیماران مصروع بیان نمود: مهندس فرج طی سفرهای پرباری که به استان ایلام داشته اند منشاً خیر و برکت برای استان بوده اند و قدم های خیری در راه ارائه خدمات به بیماران برداشته اند. وی در ادامه افزود: سرای سمن های سلامت استان با حمایت های مسئولین و سطوح مختلف مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی در جهت رفاه حال بیماران استان ایلام راه اندازی شده است و با اخذ نمایندگی سمنهای ملی از جمله؛ صرع، ام اس، بیماران با ناهنجاری های مادرزادی، سرطان، اهداء عضو، تالاسمی، هموفیلی که حاصل رایزنی ها و تلاش های مرکز مشارکت های اجتماعی دانشگاه می باشد باری را از دوش بیماران و خانوادههای آنان برداشته است. دکتر صادقی فر در ادامه صحبت های خود از ادارات مختلف خواست تا با حمایت های خود در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه گام بردارند و خاطرنشان کرد: ارتقاء سلامت جامعه تنها با حمایت و همکاری سایر دستگاه ها با دانشگاه علوم پزشکی محقق می گردد.
مهندس فرج، قائم مقام مدیرعامل انجمن صرع ایران اظهار د اشت: انجمن صرع ایران از سال 1374 فعالیت خود را آغاز نموده است و از معدود NGO هایی است که مورد تاًیید وزارت کشور، وزارت بهداشت، دستگاههای نظارتی و وزارت اقتصاد و دارائی است. وی افزود: انجمن صرع ایران طبق اساسنامه و با تشکیل هیئت مدیره انجمن صرع در استان ها و همچنین با حمایت های دستگاه های اجرایی مختلف رسالت خود را به انجام میرساند. مهندس فرج بیان نمود: نورولوژیست های استان در ارائه خدمات رایگان به بیماران همت والائی دارند و شایسته است در خصوص پذیرش EEG انجام گرفته در دفتر انجمن صرع در سرای سمنهای سلامت حمایت لازم را از بیماران به عمل آورند. وی تصریح نمود: انجمن صرع ایران می تواند با انعقاد یک تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی جهت آموزش افراد داوطلب به منظور کار با دستگاه EEG تعدادی مدرس از طریق فراخوان به استان ایلام در جهت ارتقاء سطح کیفی کار با دستگاه EEG اعزام نماید همچنین برای مددجویانی که تحت پوشش انجمن صرع می باشند حمایت داروئی به صورت رایگان در نظر گرفته است. مهندس فرج خاطر نشان کرد: یکی دیگر از اقداماتی که به جهت کمک به بیماران مصروع در استان در نظر گرفته ایم این است که با انتخاب چند داروخانه در استان ایلام و عقد تفاهم نامه با آنها و ارائه راهکار و مکانیسم مشخص داروهایی که مورد مصرف بیماران می باشد را با تخفیف در اختیار بیماران قرار دهیم. وی در خاتمه صحبتهای خود گفت: انجمن صرع ایران در تهران یک کلینیک دندانپزشکی مجهز در اختیار دارد که خدمات دندانپزشکی را به صورت رایگان به بیماران مصروع ارائه می دهد و امیدوارم بتوانیم مرکزی مشابه این کلینیک دندانپزشکی در استان ایلام داشته باشیم. وی همچنین به اقدامات فرهنگی، هنری شعبه مرکزی انجمن صرع ایران اشاره کرد و گفت: در استان ها هم بایستی برنامه های مشابه داشته باشیم تا بیماران را از لحاظ روحی روانی حمایت کنیم.
دکتر پرویز کریمی، فوق تخصص مغز و اعصاب اطفال بیان نمود: انجام کار خیر برای انسان بازخوردی از اعمال صالحی است که آن فرد انجام داده است و بسیار خرسندیم که در این راه در خدمت بیماران نیازمند باشیم. وی افزود: تجهیز دفاتر سمن های سلامت بایستی در اولویت کار دانشگاه علوم پزشکی قرار گیرد تا مسئولین اجرائی سمن ها و بیماران به راحتی قادر به استفاده از امکانات این سمن ها باشند.
در پایان جلسه پس از انجام راًی گیری و با اکثریت آراء 5 نفر به عنوان اعضاءاصلی، دو نفر عضو علی البدل و دو نفر به عنوان بازرس انتخاب شدند.